مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • بررسی روشهای پیشرفته آنالیز استاتیکی غیر خطی

    بررسی روشهای پیشرفته آنالیز استاتیکی غیر خطی پوش اور کلمه الگوی بار جانبی تحلیل تاریخچه زمانی غیرخطی آنالیز استاتیکی آنالیز استاتیکی غیر خطی تحلیل استاتیکی تحلیل استاتیکی غیر خطی تحلیل استاتیکی غیر خطی پوش آور بررسی روشهای پیشرفته آنالیز استاتیکی…

  • آناتومی دستگاه تناسلی موجودات مذکر و ارزیابی پتانسیل باروری و تولید مثل در آنها

    آناتومی دستگاه تناسلی موجودات مذکر و ارزیابی پتانسیل باروری و تولید مثل در آنها آناتومی دستگاه تناسلی موجودات مذکر و ارزیابی پتانسیل باروری و تولید مثل در آنها آناتومی دستگاه تناسلی نریان بررسی توانایی تولیدمثل در نریان بررسی توانایی باروری…

  • دانلود پاورپوینت سیستم های انرژی الکتریکی

    دانلود پاورپوینت سیستم های انرژی الکتریکی پاورپوینت سیستم های انرژی پاورپوینت انرژی پاورپوینت الکتریکی پاورپوینت انرژی الکتریکی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت سیستم های انرژی الکتریکی در قالب 26 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع با…

  • پاورپوینت راهکارهایی برای پیشگیری از ترویج فرهنگ بی حجابی

    پاورپوینت راهکارهایی برای پیشگیری از ترویج فرهنگ بی حجابی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت راهکارهایی برای پیشگیری از ترویج فرهنگ بی حجابی جهت رشته معارف اسلامی در قالب 26 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و…

  • دانلود پاورپوینت ارگونومی و کار زنان

    دانلود پاورپوینت ارگونومی و کار زنان پاورپوینت در مورد ارگونومی کار زنان پاورپوینت مشکلات کاری زنان پاورپوینت ویژگی های کار زنان پاورپوینت راه حل هایی برای مشکلات کار زنان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت ارگونومی و کار زنان جهت…

  • پاورپوینت سال اول زندگی مشترک

    پاورپوینت سال اول زندگی مشترک دانلود پاورپوینت سال اول زندگی مشترک   دانلود پاورپوینت درباره زندگی مشترک   پاورپوینت سال اول زندگی مشترک پاورپوینت درباره زندگی مشترک  رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت سال اول زندگی مشترک  جهت رشته ی…

  • پروژه حسابداری مالی ایران خودرو دیزل

    پروژه حسابداری مالی ایران خودرو دیزل دانلود پروژه مالی دانلود پروژه مالی حسابداری دانلود پروژه مالی ایران خودرو دیزل دانلود پروژه مالی حسابداری ایران خودرو دیزل دانلود پروژه حسابداری مالی ایران خودرو دیزل دانلود پروژه حسابداری ایران خودرو دیزل رفتن…

  • پرسشنامه ارزیابی علل تاثیرگذار بر ارزش ویژه برند مقصد گردشگری

    پرسشنامه ارزیابی علل تاثیرگذار بر ارزش ویژه برند مقصد گردشگری پرسشنامه ارزش ویژه برند دانلود پرسشنامه ارزش ویژه برند دانلود پرسشنامه ارزش ویژه برند آکر پرسشنامه ارزش ویژه برند مدل آکر پرسشنامه استاندارد ارزش ویژه برند پرسشنامه ارزش برند پرسشنامه…

  • دانلود پاورپوینت پرکاری تیروئید

    دانلود پاورپوینت پرکاری تیروئید پاورپوینت غده تیروئید پاورپوینت پرکاری تیروئید پاورپوینت درباره غده تیروئید پاورپوینت در مورد تیروئید رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت پرکاری تیروئید جهت رشته پزشکی در 10 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع…

  • پایان نامه مهندسی کشاورزی با عنوان ماشینهای کشاورزی

    پایان نامه مهندسی کشاورزی با عنوان ماشینهای کشاورزی ماشینهای کشاورزی دانلود مقاله ماشینهای کشاورزی رگرسیون داده های تراکتور تعمیر و نگهداری ماشینهای کشاورزی دو نوع تراکتور مسی فرگوسن 285جاندیر 3140 رفتن به سایت اصلی دانلود پایان نامه مهندسی کشاورزی با…

  • پاورپوینت مقیاس هوشی وکسلر کودکان

    پاورپوینت مقیاس هوشی وکسلر کودکان پاورپوینت مقیاس هوشی وکسلر بزرگسالان پاورپوینت مقیاس هوشی وکسلر برای کودکان پاورپوینت مقیاس هوشی وکسلر دوره پیش دبستانی پاورپوینت مقیاس هوشی وکسلر کودکان پیش دبستان پاورپوینت مقیاس هوش وکسلر پاورپوینت مقیاس هوش وکسلر برای کودکان…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق انگیزش شغلی کارکنان

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق انگیزش شغلی کارکنان کلمات کلیدی : مبانی نظری انگیزش شغلی کارکنان دانلود مبانی نظری انگیزش شغلی کارکنان پیشینه تحقیق انگیزش شغلی کارکنان دانلود پیشینه تحقیق انگیزش شغلی کارکنان پیشینه داخلی انگیزش شغلی کارکنان پیشینه خارجی…

  • بررسی کلی مقررات مرور زمان

    بررسی کلی مقررات مرور زمان انواع مرور زمان مرور زمان چیست آثار مرور زمان احکام مرور زمان مرور زمان کیفری احكام‌ و مقررات‌ مرور زمان‌ كیفری مرور زمان‌ كیفری‌ در حقوق ایران‌ مرور زمان در قانون آیین دادرسی کیفری دانلود…

  • بررسی عوامل اجتماعی موثر بر قاچاق کالا در ایران

    بررسی عوامل اجتماعی موثر بر قاچاق کالا در ایران قاچاق کالا تعهد اجتماعی تعارض ارزشی نگرشهای منفی وابستگی اجتماعی توسعه ناموزون اقتصادی– اجتماعی دانلود مقالات رشته علوم اجتماعی بررسی عوامل اجتماعی موثر بر قاچاق کالا در ایران دانلود مقالات علوم…

  • تاثیر مسیل در مخاطرات سکونتگاههای شهری

    تاثیر مسیل در مخاطرات سکونتگاههای شهری آبراهه های مخاطره آمیز مخاطرات ژئومورفولوژیکی توسعه شهری بجنورد برآورد مخاطرات ژئومورفولوژیکی آبراهه نقش آبراهه ها در مخاطرات سکونتگاههای شهری تاثیر مسیل در مخاطرات سکونتگاههای شهری دانلود پایان نامه رشته جغرافیا رفتن به سایت…

  • فلسفه وجودی حقوق جزای اسلامی و تطبیق با حقوق اروپائی و نقاط مشترک و متفاوت آن با حقوق غربی

    فلسفه وجودی حقوق جزای اسلامی و تطبیق با حقوق اروپائی و نقاط مشترک و متفاوت آن با حقوق غربی تعزیرات حدود وقصاص حقوق جزای تطبیقی حقوق جزای اسلامی شناخت جرم در اسلام دانلود پایان نامه رشته حقوق دانلود پایان نامه…

  • پرسشنامه سلامت عمومی گلدبرگ و همكاران  28 سوالی

    پرسشنامه سلامت عمومی گلدبرگ و همكاران  28 سوالی کلمات کلیدی : پرسشنامه سلامت روان گلدبرگ پرسشنامه سلامت روانی ghq 28 دانلود پرسشنامه سلامت روان ghq-28 پرسشنامه سلامت عمومي 28 سوالي-ghq نحوه نمره گذاری پرسشنامه سلامت روان گلدبرگ دانلود پرسشنامه سلامت…

  • پاورپوینت اخلاق پزشکی از منظر متون دینی

    پاورپوینت اخلاق پزشکی از منظر متون دینی پاورپوینت اخلاق پزشکی دانلود پاورپوینت اخلاق پزشکی پاورپوینت اخلاق پزشکی از نگاه متون دینی دانلود پاورپوینت اخلاق پزشکی از منظر متون دینی اخلاق پزشکی ppt اخلاق پزشکی چیست اخلاق پزشکی pdf اخلاق پزشکی…

  • پاورپونیت روش تحقیق کاربردتکنیکهای تشخیص الگو درارزیابی تغییرات زمانی ومکانی کیفیت رود خانه جاج

    پاورپونیت روش تحقیق کاربردتکنیکهای تشخیص الگو درارزیابی تغییرات زمانی ومکانی کیفیت رود خانه جاج پاورپونیت روش تحقیق کاربردتکنیکهای تشخیص الگو درارزیابی تغییرات زمانی ومکانی کیفیت رود خانه جاج مقاله پاورپونیت روش تحقیق کاربردتکنیکهای تشخیص الگو درارزیابی تغییرات زمانی ومکانی کیفیت…

  • پایان نامه در مورد آموزش های فنی و حرفه ای

    پایان نامه در مورد آموزش های فنی و حرفه ای آموزش و اشتغال زندانیان پایان نامه آموزش های فنی و حرفه ای ضرورت آموزش های فنی و حرفه ای در زندان الزامات آموزش مهارت های فنی و حرفه ای رابطه…

  • دانلود تحقیق در مورد رابطه جنسی و مولفه های آن  docx

    دانلود تحقیق در مورد رابطه جنسی و مولفه های آن  docx رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی رابطه جنسی و مولفه های آن با فرمت docx در قالب 44 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با…

  • سوء مصرف مواد و درمان دارویی اعتیاد به مواد مخدر

    سوء مصرف مواد و درمان دارویی اعتیاد به مواد مخدر تحقیق درباره اعتیاد به مواد مخدر تحقیق درباره سوء مصرف مواد سوابق روانی و صفات خلقی معتادان شکال درمان سوء مصرف مواد روشهای درمانی اعتیاد به مواد مخدر رفتن به…

  • پاورپوینت آشنایی با لایه فیزیکی

    پاورپوینت آشنایی با لایه فیزیکی پاورپوینت آشنایی با لایه فیزیکی تعريف لایه فیزیکی چگونگی انتقال داده رسانه های انتقال رسانه های هدايت شده استانداردهای شبکه های اترنت بر اساس انواع کابلهای مسی فيبر نوری(FIBER OPTIC) مقايسه LED و ليزر در…

  • پاورپوینت شرح عملیات کراکینگ حرارتی

    پاورپوینت شرح عملیات کراکینگ حرارتی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت شرح عملیات کراکینگ حرارتی جهت رشته معدن در قالب 18 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       منابع و…

  • پاورپوینت اثر فشار هیدرواستاتیک در نگهداری مواد غذایی

    پاورپوینت اثر فشار هیدرواستاتیک در نگهداری مواد غذایی پاورپوینت اثر فشار هیدرواستاتیک پاورپوینت هیدرواستاتیک پاورپوینت میکروارگانیسم ها پاورپوینت مواد غذایی پاورپوینت نگهداری مواد غذایی رفتن به سايت اصلي  دانلود پاورپوینت اثر فشار هیدرواستاتیک در نگهداری مواد غذایی جهت رشته علوم…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش احساس تنهایی و دیدگاه های آن

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش احساس تنهایی و دیدگاه های آن کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه احساس تنهایی و دیدگاه های آن مبانی نظری احساس تنهایی و دیدگاه های آن پیشینه تحقیق احساس تنهایی و دیدگاه های آن…

  • پاورپوینت مستند سازی

    پاورپوینت مستند سازی پاورپوینت آموزش مستند سازی پاورپوینت درمورد مستند سازی دانلود پاورپوینت درباره مستند سازی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مستند سازی جهت رشته ی هنر و کارگردانی در قالب 20  اسلاید و با فرمت pptx به صورت…

  • پاورپوینت مصور آشنایی با آناتومی و بافت مغز

    پاورپوینت مصور آشنایی با آناتومی و بافت مغز رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مصور آشنایی با آناتومی و بافت مغز جهت رشته پزشکی در قالب 16 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت…

  • پاورپوینت نگهداری از نمونه های آزمایشگاهی

    پاورپوینت نگهداری از نمونه های آزمایشگاهی پاورپوینت جدول مدت زمان پایداری نمونه های آزمایشگاهی پاورپوینت جدول پایداری نمونه های آزمایشگاهی پاورپوینت مدت زمان نگهداری نمونه های آزمایشگاهی پاورپوینت معیارهای رد نمونه در آزمایشگاه رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت نگهداری…

  • دانلود پاورپوینت سبب شناسی اختلالات روانی

    دانلود پاورپوینت سبب شناسی اختلالات روانی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت سبب شناسی اختلالات روانی جهت رشته روانشناسی در 17 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       هیچ علت واحدی…

  • دانلود پاورپوینت ورزش ژیمناستیک

    دانلود پاورپوینت ورزش ژیمناستیک رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت ورزش ژیمناستیک جهت رشته تربیت بدنی در قالب 31 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       درمورد پيدايش و شكل…

  • نمونه سوالات آزمون استخدامی اموزش و پرورش تفکیک رسته شغلی آموزگار استثنایی

    نمونه سوالات آزمون استخدامی اموزش و پرورش تفکیک رسته شغلی آموزگار استثنایی نمونه سوالات آزمون استخدامی اموزش و پرورش تفکیک رسته شغلی دبیری نمونه سوالات آزمون استخدامی اموزش و پرورش تفکیک رسته شغلی آموزگار استثنایی نمونه سوالات آزمون استخدامی اموزش…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق عملکرد و کارایی مدیریت 35 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق عملکرد و کارایی مدیریت 35 صفحه کلمات کلیدی : مبانی نظری عملکرد پیشینه تحقیق عملکرد مبانی نظری کارایی مدیریت پیشینه تحقیق کارایی مدیریت مبانی نظری عملکرد و کارایی مدیریت پیشینه تحقیق عملکرد و کارایی مدیریت…

  • پاورپوینت آشنایی با استانداردهای بین المللی و الگوهای مصرف

    پاورپوینت آشنایی با استانداردهای بین المللی و الگوهای مصرف پاورپوینت آشنایی با استانداردهای بین المللی و الگوهای مصرف آشنایی با استانداردهای بین المللی و الگوهای مصرف انواع استاندارد ها ،مدل ها و الگوها موسسات استانداردسازی بین المللی ایزو(ISO) رفتن به…

  • دانلود پاورپوینت روترهای سیسکو

    دانلود پاورپوینت روترهای سیسکو پاورپوینت درمورد روترها پاورپوینت درمورد مسیریابی با روترها پاورپوینت درباره روترهای سیسکو رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت روترهای سیسکو جهت رشته کامپیوتر در 32 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با…