مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • دانلود پاورپوینت روانشناسی عمومی

    دانلود پاورپوینت روانشناسی عمومی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت روانشناسی عمومی  جهت رشته روانشناسی در 44 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       روان شناسي به عنوان يك علم، براي…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق تفکر انتقادی در دانش آموزان

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق تفکر انتقادی در دانش آموزان فصل دوم پایان نامه تفکر انتقادی مبانی نظری تفکر انتقادی پیشینه تحقیق تفکر انتقادی فصل دوم پایان نامه تفکر انتقادی در دانش آموزان مبانی نظری تفکر انتقادی در دانش آموزان…

  • پاورپوینت مراقبت حرفه ای (فصل دهم کتاب فلسفه حسابرسی تألیف حساس یگانه)

    پاورپوینت مراقبت حرفه ای (فصل دهم کتاب فلسفه حسابرسی تألیف حساس یگانه) پاورپوینت فصل دهم کتاب فلسفه حسابرسی دکتر حساس یگانه پاورپوینت مراقبت حرفه ای پاورپوینت فصل دهم کتاب فلسفه حسابرسی دکتر حساس یگانه با عنوانمفاهیم حسابرسی پاورپوینت فصل دهم…

  • نظریه ها و الگوهای سلامت روان و بررسی دیدگاه های مختلف سلامت روان

    نظریه ها و الگوهای سلامت روان و بررسی دیدگاه های مختلف سلامت روان کلمات کلیدی : تحقیق نظریه های سلامت روان دیدگاه های مربوط به سلامت روان مولفه های سلامت روان از دیدگاه های مختلف تعریف سلامت روان از دیدگاه…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق بهره وری و كارایی

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق بهره وری و كارایی مبانی نظری بهره وری و كارایی دانلود مبانی نظری بهره وری و كارایی دانلود پیشینه تحقیق بهره وری و كارایی پیشینه تحقیق بهره وری و كارایی ادبیات نظری بهره وری و…

  • Language Testing and Assessment An advanced resource book Glenn Fulcher and Fred Davidson

    Language Testing and Assessment An advanced resource book Glenn Fulcher and Fred Davidson کلمات کلیدی : Language Testing and Assessment An advanced resource book Glenn Fulcher and Fred Davidson رفتن به سایت اصلی Language Testing and Assessment An advanced resource…

  • مدارهای كنترل سیستم های کششی جریان مستقیم

    مدارهای كنترل سیستم های کششی جریان مستقیم درایوهای تراکشن سیستم های کششی سیستم های کششی جریان مستقیم مدارهای كنترل سیستم های کششی جریان مستقیم دانلود مقالات مهندسی الکترونیک دانلود مقالات الکترونیک رفتن به سایت اصلی دانلود مقاله رشته الکترونیک مدارهای كنترل…

  • پاورپوینت آشنایی با داروهای مخدر مورد استفاده در بی هوشی

    پاورپوینت آشنایی با داروهای مخدر مورد استفاده در بی هوشی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با داروهای مخدر مورد استفاده در بی هوشی جهت رشته داروسازی در قالب 42 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و…

  • پاورپوینت عوامل مرزبندی مناطق شهری و مدیریت پارکینگ در آن

    پاورپوینت عوامل مرزبندی مناطق شهری و مدیریت پارکینگ در آن پاورپوینت چطور پارکینگ را مدیریت کنیم؟ پاورپوینت مدیریت پارکینگ دانلود پاورپوینت مدیریت پارکینگ پاورپوینت عوامل مرزبندی مناطق شهری رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت عوامل مرزبندی مناطق شهری و مدیریت پارکینگ…

  • پروپوزال زمانبندی منابع در محاسبات ابری

    پروپوزال زمانبندی منابع در محاسبات ابری کلمات کلیدی : دانلود پروپوزال رایانش ابری نمونه پروپوزال رایانش ابری پروپوزال زمانبندی در محاسبات ابری پروپوزال زمانبندی وظایف در رایانش ابری پروپوزال زمانبندی منابع در رایانش ابری پروپوزال الگوریتم های زمانبندی در رایانش…

  • اثرات فساد اداری بر نرخ تورم در کشورهای منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا

    اثرات فساد اداری بر نرخ تورم در کشورهای منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا مقاله درباره فساد اداری عوامل موثر بر فساد اداری بررسی تأثیر فساد اداری بر نرخ تورم بررسی رابطه نرخ تورم و فساد اداری بررسی تأثیر شاخص ادراک…

  • دولت و امنیت اجتماعی در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران

    دولت و امنیت اجتماعی در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران امنیت اجتماعی دولت در قانون اساسی امنیت اجتماعی در قانون اساسی دولت و امنیت اجتماعی در قانون اساسی قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران دولت و امنیت اجتماعی در قانون اساسی…

  • دانلود چارچوب نظری و پیشینه پژوهش انگیزه

    دانلود چارچوب نظری و پیشینه پژوهش انگیزه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه انگیزه مبانی نظری انگیزه پیشینه تحقیق انگیزه پیشینه داخلی انگیزه پیشینه خارجی انگیزه پیشینه پژوهش انگیزه پیشینه نظری انگیزه ادبیات نظری انگیزه چارچوب نظری انگیزه رفتن…

  • پاورپوینت فایروال در شبکه

    پاورپوینت فایروال در شبکه رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت فایروال در شبکه جهت رشته ی کامپیوتر در قالب 18  اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       دیوارآتش واژه ای…

  • بررسی مهارت های اساتید در چرخه یاددهی یادگیری

    بررسی مهارت های اساتید در چرخه یاددهی یادگیری الگوی تدریس فرایند یاددهی یادگیری رویكردهای یاد دهی یادگیری مهارت های اساتید در چرخه یاددهی یادگیری مهارت اعضای هیات علمی در چرخه یادگیری پایان نامه یاددهی یادگیری رفتن به سایت اصلی دانلود…

  • دانلود تحقیق درباره سلامت روان و نظریه های آن word

    دانلود تحقیق درباره سلامت روان و نظریه های آن word رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی سلامت روان با فرمت docx در قالب 42 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد  …

  • دانلود پاورپوینت کتاب سیستم های عامل از ناصر آیت

    دانلود پاورپوینت کتاب سیستم های عامل از ناصر آیت پاورپوینت کتاب سیستم های عامل از ناصر آیت پاورپوینت کتاب سیستم های عامل پیشرفته پاورپوینت کتاب سیستم های عامل کامپیوتر پاورپوینت سیستم های عامل توزیع شده رفتن به سايت اصلي دانلود…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش آسیب بینایی

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش آسیب بینایی کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه آسیب بینایی مبانی نظری آسیب بینایی پیشینه تحقیق آسیب بینایی پیشینه داخلی آسیب بینایی پیشینه خارجی آسیب بینایی پیشینه پژوهش آسیب بینایی پیشینه نظری آسیب بینایی…

  • بررسی تئوری پدیده تراوش با توجه به آمار سدسازی و مطالعات اخیر در زمینه تراوش

    بررسی تئوری پدیده تراوش با توجه به آمار سدسازی و مطالعات اخیر در زمینه تراوش علل خرابی سدهای خاکی پیش بینی تراوش از بدنه سد خاکی بررسی فشار پیزومتریک در بدنه سد پیش بینی تراوش از بدنه سد خاکی بررسی…

  • پاورپوینت كلیاتی پیرامون مشاوره و اهمیت آن

    پاورپوینت كلیاتی پیرامون مشاوره و اهمیت آن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت كلیاتی پیرامون مشاوره و اهمیت آن جهت رشته ی روان شناسی و مشاوره در قالب 34 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و…

  • پیشینه تحقیق و مبانی نظری در مورد باورهای خودکارآمدی

    پیشینه تحقیق و مبانی نظری در مورد باورهای خودکارآمدی فصل دوم پایان نامه باورهای خودکارآمدی مبانی نظری باورهای خودکارآمدی پیشینه تحقیق باورهای خودکارآمدی پیشینه داخلی باورهای خودکارآمدی پیشینه خارجی باورهای خودکارآمدی پیشینه پژوهش باورهای خودکارآمدی پیشینه نظری باورهای خودکارآمدی ادبیات نظری…

  • دانلود پاورپوینت آشنایی با روش تحقیق

    دانلود پاورپوینت آشنایی با روش تحقیق رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با روش تحقیق جهت رشته گوناگون در قالب 99 اسلايد و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابليت ويرايش       با…

  • پایه های نظری و پیشنه تحقیق میزان اضطراب دانشجویان در ایام امتحانات

    پایه های نظری و پیشنه تحقیق میزان اضطراب دانشجویان در ایام امتحانات میزان اضطراب دانشجویان میزان اضطراب دانشجویان پسر در ایام امتحانات میزان اضطراب دانشجویان پسر قبل از امتحانات رفتن به سایت اصلی جامعه امروز با یك تغییر سریع به…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش مولفه های ابراز وجود

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش مولفه های ابراز وجود کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه مولفه های ابراز وجود مبانی نظری مولفه های ابراز وجود پیشینه تحقیق مولفه های ابراز وجود پیشینه داخلی مولفه های ابراز وجود پیشینه خارجی…

  • پاورپوینت استاندارد حسابداري شماره 13 (حسابداري مخارج تأمين مالي)

    پاورپوینت استاندارد حسابداري شماره 13 (حسابداري مخارج تأمين مالي) دانلود رایگان پاورپوینت استاندارد حسابداري شماره 13 (حسابداري مخارج تأمين مالي) پاورپوینت استاندارد حسابداري شماره 13 (حسابداري مخارج تأمين مالي) پاورپوینت استاندارد حسابداري شماره 13 پاورپوینت حسابداري مخارج تأمين مالي پاورپوینت…

  • پاورپوینت درباره ی خواب

    پاورپوینت درباره ی خواب پاورپوینت خواب و استراحت پاورپوینت خواب و رویا پاورپوینت در مورد خواب پاورپوینت اختلالات خواب پاورپوینت بهداشت خواب پاورپوینت اختلال خواب رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت درباره ی خواب جهت رشته ی روان شناسی در…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش رضایت شغلی، ارزشها، نگرشها و انگیزش

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش رضایت شغلی، ارزشها، نگرشها و انگیزش مبانی نظری رضایت شغلی پیشینه رضایت شغلی دانلود مبانی نظری رضایت شغلی پیشینه تحقیق رضایت شغلی ادبیات نظری رضایت شغلی فصل دوم پایان نامه رضایت شغلی مبانی نظری و…

  • پاورپوینت مدیریت بحران زلزله کرمانشاه – سرپل ذهاب

    پاورپوینت مدیریت بحران زلزله کرمانشاه – سرپل ذهاب پاورپوینت مدیریت پاورپوینت مدیریت بحران پاورپوینت زلزله پاورپوینت کرمانشاه پاورپوینت زلزله کرمانشاه پاورپوینت سرپل ذهاب رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مدیریت بحران زلزله کرمانشاه – سرپل ذهاب جهت رشته زمین شناسی…

  • پاورپوینت نظریه تحلیل رفتار متقابل

    پاورپوینت نظریه تحلیل رفتار متقابل رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت نظریه تحلیل رفتار متقابل جهت رشته روانشناسی و روانپزشکی در قالب 82 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش     فهرست :  …

  • دانلود پاورپوینت فیزیولوژی تنش در گیاهان باغبانی

    دانلود پاورپوینت فیزیولوژی تنش در گیاهان باغبانی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت فیزیولوژی تنش در گیاهان باغبانی جهت رشته کشاورزی در 13 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       تنش…

  • پاورپوينت درس شیوه های مطالعه: کتاب یادگیری خلاق فتح الله شجری

    پاورپوينت درس شیوه های مطالعه: کتاب یادگیری خلاق فتح الله شجری پاورپوينت شیوه های مطالعه پاورپوينت کتاب يادگيری خلاق پاورپوينت درس شیوه های مطالعه پاورپوينت کتاب شیوه های مطالعه پاورپوينت درک خلاقانه تمامی مطالب پاورپوينت به خاطر سپاری هميشگی تمامی…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق سبک رهبری مدیران

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق سبک رهبری مدیران مبانی نظری سبک رهبری مدیران دانلود مبانی نظری سبک رهبری مدیران پیشینه تحقیق سبک رهبری مدیران ادبیات نظری سبک رهبری مدیران فصل دوم پایان نامه سبک رهبری مدیران مبانی نظری و پیشینه…

  • پاورپوینت درباره اسهال

    پاورپوینت درباره اسهال رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت درباره اسهال جهت رشته ی پزشکی در قالب 29 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       تعریف اسهال:  اسهال هم یک…

  • پاورپوینت شی گرایی و تاریخچه آن

    پاورپوینت شی گرایی و تاریخچه آن دانلود پاورپوینت شی گرایی و تاریخچه آن پاورپوینت شی گرایی پاورپوین تاریخچه شی گرایی پاورپوینت آموزش شی گرایی و تاریخچه آن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت شی گرایی و تاریخچه آن جهت رشته کامپیوتر…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق اثربخشی مدیریت دانش

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق اثربخشی مدیریت دانش مبانی نظری اثربخشی مدیریت دانش دانلود مبانی نظری اثربخشی مدیریت دانش پیشینه تحقیق اثربخشی مدیریت دانش ادبیات نظری اثربخشی مدیریت دانش فصل دوم پایان نامه اثربخشی مدیریت دانش مبانی نظری و پیشینه…