مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • پروپوزال عوامل موثر بر زنجیره تامین و ارزیابی عملکرد آنها

    پروپوزال عوامل موثر بر زنجیره تامین و ارزیابی عملکرد آنها پروپوزال زنجیره تامین پروپوزال ارزیابی عملکرد ارزیابی عملکرد صنایع غذایی ارزیابی عملکرد زنجیره تامین شاخص های ارزیابی عملکرد زنجیره تامین مدل های ارزیابی عملکرد زنجیره تامین پروپوزال ارزیابی عملکرد زنجیره…

  • بررسی راههای هیدرولیکی برآورد بار رسوبی رودخانه ها

    بررسی راههای هیدرولیکی برآورد بار رسوبی رودخانه ها برآورد رسوب بار رسوبی رودخانه ها محاسبه روابط بار رسوبی محاسبه بار رسوبی رودخانه بررسی مشخصات هیدرولیکی رودخانه ها برای تعیین دقیق برآورد رسوب بررسی روشهای هیدرولیکی محاسبه بار رسوبی رودخانه دوغ…

  • دانلود تحقیق درباره شخصیت افراد و دیدگاه ها word

    دانلود تحقیق درباره شخصیت افراد و دیدگاه ها word رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی شخصیت افراد و دیدگاه ها با فرمت docx در قالب 27 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می…

  • الگو ارتباطی و تعارض در ترویج کشاورزی

    الگو ارتباطی و تعارض در ترویج کشاورزی الگو ارتباطی و تعارض در ترویج کشاورزی رفتن به سایت اصلی نمونه ترجمهچکیده این مقاله با الگوهای ارتباطی و تعارض در ترویج کشاورزی سرو کار دارد. یک فرض قوی این است که، ترویج،…

  • پاورپوینت رویکردهای مبتنی بر اصول و مبتنی بر قواعد در تدوین استانداردهای حسابداری

    پاورپوینت رویکردهای مبتنی بر اصول و مبتنی بر قواعد در تدوین استانداردهای حسابداری کلمات کلیدی : پاورپوینت رویکرد های مبتنی بر اصول و مبتنی بر قواعد در تدوین استانداردهای حسابداری پاورپوینت رویکرد مبتنی بر اصول در تدوین استانداردهای حسابداری پاورپوینت…

  • پاورپوینت ملاحظات خاص در حسابرسی صورت های مالی تهیه شده براساس چارچوب های با مقاصد خاص

    پاورپوینت ملاحظات خاص در حسابرسی صورت های مالی تهیه شده براساس چارچوب های با مقاصد خاص رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت ملاحظات خاص در حسابرسی صورتهای مالی تهیه شده براساس چارچوبهای با مقاصد خاص ‌جهت رشته ی حسابداری در…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش رابطه ساختار سازمانی و فناوری اطلاعات

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش رابطه ساختار سازمانی و فناوری اطلاعات مبانی نظری ساختار سازمانی دانلود مبانی نظری ساختار سازمانی پیشینه ساختار سازمانی مبانی نظری و پیشینه تحقیق ساختار سازمانی مبانی نظری فناوری اطلاعات دانلود مبانی نظری فناوری اطلاعات پیشینه…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق سوگیری تفسیر در اضطراب اجتماعی 21 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق سوگیری تفسیر در اضطراب اجتماعی 21 صفحه کلمات کلیدی : مبانی نظری سوگیری تفسیر در اضطراب اجتماعی ادبیات نظری سوگیری تفسیر در اضطراب اجتماعی چارچوب نظری سوگیری تفسیر در اضطراب اجتماعی فصل دوم پایان نامه…

  • ماهیت معامله اعضا بدن انسان در حقوق ایران

    ماهیت معامله اعضا بدن انسان در حقوق ایران معامله اعضای بدن تحقیق در مورد معامله اعضای بدن ماهیت معامله اعضا بدن انسان معامله اعضاء بدن انسان در حقوق ايران معامله اعضاء بدن انسان و ماده 10 قانون مدني معامله اعضاء…

  • پاورپوینت صنعت فولاد در کشور

    پاورپوینت صنعت فولاد در کشور پاورپوینت جایگاه صنعت فولاد در ایران پاورپوینت مصرف فولاد در ایران پاورپوینت وضعیت تولید فولاد در ایران پاورپوینت صنعت فولاد پاورپوینت فولاد رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت صنعت فولاد در کشور جهت رشته مکانیک…

  • دانلودپروژه کارآموزی دستور العمل بهره برداري و تعميرات بخش های مختلف كارون3

    دانلودپروژه کارآموزی دستور العمل بهره برداري و تعميرات بخش های مختلف كارون3 کلمات کلیدی : دانلودپروژه کارآموزی دستور العمل بهره برداري و تعميرات بخش های مختلف كارون3 رفتن به سایت اصلی نام فایل : پروژه کارآموزی دستور العمل بهره برداري…

  • پروپوزال مدیریت استراتژیک منابع انسانی در معاونت نیروی انسانی سازمان ناجا

    پروپوزال مدیریت استراتژیک منابع انسانی در معاونت نیروی انسانی سازمان ناجا مدیریت استراتژیک مدیریت استراتژیک منابع انسانی مدیریت استراتژیک منابع انسانی در سازمان مدیریت استراتژیک منابع انسانی در سازمان ناجا پروپوزال مدیریت استراتژیک منابع انسانی پروپوزال مدیریت استراتژیک منابع انسانی…

  • بررسی عوامل موثر بر سلامت جسمی و روانی سالمندان

    بررسی عوامل موثر بر سلامت جسمی و روانی سالمندان عوامل اجتماعي موثر برسلامت سالمندان عوامل جمعيتي موثر برسلامت سالمندان عوامل اقتصادي موثر برسلامت سالمندان عوامل موثر بر سلامت سالمندان عوامل موثر بر سلامت روان سالمندان عوامل موثر بر سلامت سالمندان…

  • پاورپوینت آمفی تئاتر در طراحی معماری

    پاورپوینت آمفی تئاتر در طراحی معماری آمفی تئاتر در طراحی معماری دانلود آمفی تئاتر در طراحی معماری پاورپوینت در مورد آمفی تئاتر در طراحی معماری پاورپوینت در مورد آمفی تئاتر رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آمفی تئاتر در طراحی…

  • پاورپوینت آبنما

    پاورپوینت آبنما آبنما مقاله آبنما تحقیق آبنما پژوهش آبنما پروژه آبنما رفتن به سایت اصلی •جذابیت آب از دیگر عناصر موجود در پارك بیشتر است. آب‌نما عنصری است كه اگر در پارك‌ها خوب و كامل طراحی شود. تركیب مناسبی ایجاد…

  • پاورپوینت تحقیق درباره بیومتریک

    پاورپوینت تحقیق درباره بیومتریک پاورپوینت مقاله بیومتریک پاورپوینت بیومتریک در گوشی پاورپوینت بیومتریک اثر انگشت پاورپوینت بیومتریک سامسونگ چیست رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت تحقیق درباره بیومتریک جهت رشته کامپیوتر و IT در قالب 19 اسلاید و با فرمتpptxبصورت…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق ذهن آگاهی 30 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق ذهن آگاهی 30 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه ذهن آگاهی مبانی نظری ذهن آگاهی پیشینه تحقیق ذهن آگاهی پیشینه داخلی ذهن آگاهی پیشینه خارجی ذهن آگاهی پیشینه پژوهش ذهن آگاهی پیشینه نظری…

  • دانلود پاورپوینت برنامه فیزیکی بیمارستان

    دانلود پاورپوینت برنامه فیزیکی بیمارستان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت برنامه فیزیکی بیمارستان جهت رشته معماری در 26 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       در این پروژه به بررسی…

  • پاورپوینت پردازش ابری مزایای نرم افزارهای غیر نصبی

    پاورپوینت پردازش ابری مزایای نرم افزارهای غیر نصبی پاورپوینت پردازش ابری چیست پاورپوینت پردازش ابری در ایران پاورپوینت پردازش ابری ppt پاورپوینت پردازش ابری مقاله پاورپوینت پردازش ابري چيست رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت پردازش ابری مزایای نرم افزارهای…

  • دانلود پاورپوینت کتاب نقد ادبی از دکتر زرین کوب

    دانلود پاورپوینت کتاب نقد ادبی از دکتر زرین کوب پاورپوینت کتاب نقد ادبی از دکتر زرین کوب پاورپوینت کتاب نقد ادبی زرین کوب پاورپوینت کتاب نقد ادبی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کتاب نقد ادبی از دکتر زرین کوب…

  • پاورپوینت بتن خود تراکم SCC در 72 اسلاید کاملا قابل ویرایش به طور کامل و جامع همراه با شکل و تصاویر و جداول مربوطه ‬‎

    پاورپوینت بتن خود تراکم SCC در 72 اسلاید کاملا قابل ویرایش به طور کامل و جامع همراه با شکل و تصاویر و جداول مربوطه ‬‎ پروژه پاورپوینت بتن خود تراکم SCC ‬‎ رفتن به سايت اصلي در این پروژه پاورپوینت بتن خود…

  • پروپوزال و طرح تفصیلی بررسی تاثیر ارزش ویژه برند بر وفاداری مشتری به برند

    پروپوزال و طرح تفصیلی بررسی تاثیر ارزش ویژه برند بر وفاداری مشتری به برند پروپوزال تاثیر ارزش ویژه برند بر وفاداری مشتری به برند رابطه ارزش ویژه برند و رضایت مشتریان رابطه وفاداری به برند و رضایت مشتریان رابطه ارزش…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق دلبستگی نوزاد 46 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق دلبستگی نوزاد 46 صفحه فصل دوم پایان نامه دلبستگی نوزاد مبانی نظری دلبستگی نوزاد پیشینه تحقیق دلبستگی نوزاد پیشینه داخلی دلبستگی نوزاد پیشینه خارجی دلبستگی نوزاد پیشینه پژوهش دلبستگی نوزاد پیشینه نظری دلبستگی نوزاد ادبیات…

  • دانلود پاورپوینت مدیریت کیفیت بازاریابی ورزشی

    دانلود پاورپوینت مدیریت کیفیت بازاریابی ورزشی پاورپوینت مدیریت کیفیت بازاریابی ورزشی پاورپوینت بازاریابی جهانی در مدیریت ورزش پاورپوینت مدیریت بازاریابی در ورزش رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مدیریت کیفیت بازاریابی ورزشی جهت رشته مدیریت در قالب 21 اسلاید و…

  • پاورپوینت امنیت شبکه و داده بصورت کامل

    پاورپوینت امنیت شبکه و داده بصورت کامل رمزنگاری پیشرفته امنیت شبکه و داده روشهای هک و نفوذ سیستمهای الکترونیکی نظارت امنیت شبکه و داده بصورت کامل دانلود پاورپوینت امنیت شبکه و داده دانلود پاورپوینت کامپیوتر دانلود پاورپوینت مهندسی کامپیوتر رفتن…

  • پاورپوینت آشنایی با دوره نوجوانی و مسائل آن

    پاورپوینت آشنایی با دوره نوجوانی و مسائل آن پاورپوینت نوجوانی و بلوغ دانلود پاورپوینت نوجوانی و بلوغ پاورپوینت در مورد نوجوانی و بلوغ پاورپوینت دوران نوجوانی پاورپوینت دوره نوجوانی پاورپوینت درباره نوجوانی دانلود پاورپوینت نوجوانی رفتن به سايت اصلي دانلود…

  • دانلود پاورپوینت کتاب برنامه سازی پیشرفته C از دکتر آیت

    دانلود پاورپوینت کتاب برنامه سازی پیشرفته C از دکتر آیت پاورپوینت کتاب برنامه سازی پیشرفته C از دکتر آیت پاورپوینت کتاب برنامه سازی پیشرفته c پاورپوینت آموزش برنامه سازی پیشرفته c پاورپوینت جزوه برنامه سازی پیشرفته c پیام نور رفتن…

  • دانلود تحقیق درباره قصه گویی word

    دانلود تحقیق درباره قصه گویی word رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی قصه گویی با فرمت docx در قالب 62 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد       فهرست مطالب…

  • پاورپوینت تأثیر محیط سرد بر فعالیت های ورزشی

    پاورپوینت تأثیر محیط سرد بر فعالیت های ورزشی کلمات کلیدی : دانلود پاورپوینت تأثیر محیط سرد بر فعالیت های ورزشی تأثیرمحیط سرد بر فعالیت های ورزشی پاسخ های سازشی به سرما سوخت و ساز در محیط های سرد هوای سرد…

  • پاورپوینت تغییر رفتار و رفتار درمانی

    پاورپوینت تغییر رفتار و رفتار درمانی پاورپوینت رفتار درمانی شناختی پاورپوینت رفتار درمانی دیالکتیک پاورپوینت رفتار درمانی فوبی اجتماعی دانلود پاورپوینت تغییر رفتار اجتماعی دانلود پاورپوینت تغییر رفتار دانلود پاورپوینت درمورد تغییر رفتار رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت تغییر…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش طلاق و نظریه های آن

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش طلاق و نظریه های آن کلمات کلیدی : مبانی نظری در مورد طلاق پیشینه تحقیق در مورد طلاق مبانی نظری طلاق و نظریه های آن پیشینه تحقیق طلاق و نظریه های آن پیشینه پژوهش طلاق…

  • پاورپوینت تحقیق درباره گیاهان

    پاورپوینت تحقیق درباره گیاهان پاورپوینت گیاهان پاورپوینت انواع گیاهان پاورپوینت تحقیق گیاهان دانلود پاورپوینت تحقیق درباره گیاهان رفتن به سايت اصلي  دانلود پاورپوینت  تحقیق درباره گیاهان جهت رشته علوم آزمایشگاهی در قالب 54 اسلاید و با فرمتpptxبصورت کامل و جامع و…

  • طراحی و پیاده سازی مدلی برای امنیت در محیط ابر با سیستم تشخیص نفوذ

    طراحی و پیاده سازی مدلی برای امنیت در محیط ابر با سیستم تشخیص نفوذ مدلی برای امنیت در محیط ابر با IDS سیستم های تشخیص نفوذ در محاسبات ابری تحقیق در مورد رایانش ابری رایانش ابری مقاله مقاله رایانش ابری…

  • پاورپوینت معرفی 15 شهر سبز جهان

    پاورپوینت معرفی 15 شهر سبز جهان پاورپوینت شهر سبز چیست دانلود پاورپوینت معرفی 15 شهر سبز جهان پاورپوینت معرفی شهر ها سبز جهان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت معرفی 15 شهر سبز جهان جهت رشته جغرافیا در قالب 19…

  • پاورپوینت آموزشی علوم پنجم بخش تغییرات پختن نان

    پاورپوینت آموزشی علوم پنجم بخش تغییرات پختن نان رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزشی علوم پنجم بخش تغییرات پختن نان در قالب 10 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش     این…