مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • پاورپوینت تحلیل و طراحی سیستم قسمت معماری فناوری اطلاعات

    پاورپوینت تحلیل و طراحی سیستم قسمت معماری فناوری اطلاعات پاورپوینت تحلیل و طراحی سیستم ها پاورپوینت تحلیل و طراحی سیستم های اطلاعاتی پاورپوینت معماری فناوری اطلاعات رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت تحلیل و طراحی سیستم قسمت معماری فناوری اطلاعات …

  • پاورپوینت برنامه ريزي در سازمان

    پاورپوینت برنامه ريزي در سازمان پاورپوینت برنامه ريزي در سازمان برنامه ريزي در سازمان تحقیق برنامه ريزي در سازمان اهميت و ضرورت برنامه ريزي تعريف برنامه‌ريزي ويژگي‌هاي برنامه‌ريزي هدف‌های برنامه ریزی فرايند برنامه ریزی و‌يژگي‌هاي يك برنامه خو‌ب انواع برنامه…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق عملکرد شغلی کارکنان

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق عملکرد شغلی کارکنان مبانی نظری عملکرد شغلی کارکنان دانلود مبانی نظری عملکرد شغلی کارکنان پیشینه تحقیق عملکرد شغلی کارکنان ادبیات نظری عملکرد شغلی کارکنان فصل دوم پایان نامه عملکرد شغلی کارکنان مبانی نظری و پیشینه…

  • ابعاد عملکرد خانواده و بررسی اثرگذاری آن

    ابعاد عملکرد خانواده و بررسی اثرگذاری آن ابعاد عملکرد خانواده نظریات عملکرد خانواده نظریه های عملکرد خانواده تحقیق درباره عملکرد خانواده مبانی نظری عملکرد خانواده مک مستر و بوئن رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی ابعاد عملکرد خانواده…

  • درس 8 پاورپوینت معماری کامپیوتر روشهای طراحی CPU

    درس 8 پاورپوینت معماری کامپیوتر روشهای طراحی CPU دانلود پاورپوینت معماری کامپیوتر دانلود پاورپوینت روشهای طراحی CPU پاورپوینت در مورد معماری کامپیوتر روشهای طراحی CPU پاورپوینت در مورد معماری کامپیوتر پاورپوینت در مورد روشهای طراحی CPU رفتن به سايت اصلي…

  • دانلود پاورپوینت الگوریتم بهینه سازی فاخته

    دانلود پاورپوینت الگوریتم بهینه سازی فاخته رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت الگوریتم بهینه سازی فاخته جهت رشته مدیریت در 43 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       براي بهبود اين…

  • پیشینه نظری و فصل دوم پایان نامه گرایش های تفکر انتقادی

    پیشینه نظری و فصل دوم پایان نامه گرایش های تفکر انتقادی کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه گرایش های تفکر انتقادی مبانی نظری گرایش های تفکر انتقادی پیشینه تحقیق گرایش های تفکر انتقادی پیشینه داخلی گرایش های تفکر انتقادی…

  • نقش شخصیت برند بر رفتار مصرف کننده و چالش های برندسازی در آسیا

    نقش شخصیت برند بر رفتار مصرف کننده و چالش های برندسازی در آسیا ارزش نشان تجاری نقش برند بر رفتار مصرف کننده چالش های برندسازی در آسیا دانلود مقالات رشته مدیریت بازرگانی نقش شخصیت برند بر رفتار مصرف کننده و…

  • دانلود تحقیق رفتار شهروندی با فرمت ورد

    دانلود تحقیق رفتار شهروندی با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی رفتار شهروندی با فرمت docx در قالب 13  صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد   فهرست مطالب: مبانی…

  • مبانی نظری نقش فاصله قدرت در پیش بینی سبک رهبری معنوی

    مبانی نظری نقش فاصله قدرت در پیش بینی سبک رهبری معنوی فاصله قدرت در سازمان فاصله قدرت هافستد شاخص فاصله قدرت سبک رهبری معنوی پیش بینی سبک رهبری معنوی رابطه فاصله قدرت و سبک رهبری معنوی رهبری معنوی در سازمان…

  • تشریح کامل و جامع مدل پنهان مارکوف

    تشریح کامل و جامع مدل پنهان مارکوف مدل پنهان مارکوف معماری مدل پنهان مارکوف مدل مخفی مارکوف مدل مخفی مارکوف و الگوریتمهای آموزش کاربرد مدل مخفی مارکوف تشریح کامل و جامع مدل پنهان مارکوف رفتن به سایت اصلی دانلود پایان…

  • پاورپوینت آشنایی با کم تحرکی به عنوان معظلی جهانی

    پاورپوینت آشنایی با کم تحرکی به عنوان معظلی جهانی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با کم تحرکی به عنوان معظلی جهانی جهت رشته بهداشت عمومی در قالب 34 اسلاید و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع…

  • بررسی فتوسنتز در گیاهان

    بررسی فتوسنتز در گیاهان گیاهان آبزی دانلود پایان نامه فتوسنتز در گیاهان عوامل موثر بر فتوسنتز بررسی فتوسنتز در گیاهان نقش گیاهان آبزی در تولید و مصرف گازهای مختلف دانلود پایان نامه فتوسنتز دانلود پایان نامه کشاورزی رفتن به سایت…

  • دانلود تحقیق درباره بیماری عروق کرونر word

    دانلود تحقیق درباره بیماری عروق کرونر word رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی بیماری عروق کرونر با فرمت docx در قالب 23 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد      …

  • پرسشنامه ارائه الگوی مطلوب ارزیابی عملکرد پرسنل دانشگاه

    پرسشنامه ارائه الگوی مطلوب ارزیابی عملکرد پرسنل دانشگاه پرسشنامه ارزیابی عملکرد پرسشنامه ارزیابی عملکرد کارکنان پرسشنامه معیارهای ارزیابی عملکرد پرسشنامه شاخص های ارزیابی عملکرد عوامل کلیدی موفقیت ارزیابی عملکرد کارکنان پرسشنامه الگوی مناسب ارزیابی عملکرد کارکنان پرسشنامه ارزیابی عملکرد کارکنان دانشگاه…

  • پاورپوینت آموزشی عوامل آسیب ها و انواع تصادف

    پاورپوینت آموزشی عوامل آسیب ها و انواع تصادف رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزشی عوامل آسیب ها و انواع تصادف جهت رشته پیراپزشکی در قالب 244 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت…

  • ارزیابی ارتباط فرهنگ سازمانی و استقرار مدیریت دانش

    ارزیابی ارتباط فرهنگ سازمانی و استقرار مدیریت دانش پایان نامه فرهنگ سازمانی پایان نامه مدیریت ‌دانش پیاده سازی مدیریت دانش در ارتش رابطه فرهنگ سازمانی و مدیریت ‌دانش پیاده سازی مدیریت دانش در نیروهای مسلح رابطه فرهنگ سازمانی و پیاده…

  • دانلود پاورپوینت کاهش سطح هوشیاری

    دانلود پاورپوینت کاهش سطح هوشیاری رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کاهش سطح هوشیاری جهت رشته پزشکی در 68 اسلاید و با فرمت pptx  بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       اهداف سمینار: 1-فراگیر بتواند اختلالات…

  • بررسی شیوع اختلالات خوردن و عوامل درونی و بیرونی اثرگذار در بروز اختلال خوردن

    بررسی شیوع اختلالات خوردن و عوامل درونی و بیرونی اثرگذار در بروز اختلال خوردن کلمات کلیدی : اختلال خوردن تغذیه درمان اختلالات خوردن اختلالات خوردن در روانشناسی اختلال خوردن در روانشناسی انواع اختلالات مربوط به خوردن درمان اختلالات خوردن در…

  • پاورپوینت خواب و سالمندی

    پاورپوینت خواب و سالمندی پاورپوینت بهبود خواب سالمندی پاورپوینت کیفیت خواب سالمند پاورپوینت میزان خواب سالمند پاورپوینت خواب سالمند پاورپوینت درباره خواب سالمند رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت خواب و سالمندی جهت رشته ی روان شناسی در قالب 9…

  • پاورپوینت آمادگی و بررسی بیمار قبل از بیهوشی

    پاورپوینت آمادگی و بررسی بیمار قبل از بیهوشی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آمادگی و بررسی بیمار قبل از بیهوشی جهت پیراپزشکی در قالب 53 اسلاید و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش خودپنداره جسمانی

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش خودپنداره جسمانی کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه خودپنداره جسمانی مبانی نظری خودپنداره جسمانی پیشینه تحقیق خودپنداره جسمانی پیشینه داخلی خودپنداره جسمانی پیشینه خارجی خودپنداره جسمانی پیشینه پژوهش خودپنداره جسمانی پیشینه نظری خودپنداره جسمانی…

  • دانلود پاورپوینت سقف های پلیسه ای

    دانلود پاورپوینت سقف های پلیسه ای پاورپوینت سقف های پلیسه ای پاورپوینت انواع تاوه های چیندار پاورپوینت سقف پلیسه ای ppt رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت سقف های پلیسه ای در قالب 52 اسلاید و با فرمت pptx بصورت…

  • بررسی تاثیر مدیریت ریسک بر روابط انسانی از نگاه معلمین تهرانی

    بررسی تاثیر مدیریت ریسک بر روابط انسانی از نگاه معلمین تهرانی مدیریت ریسک روابط انسانی تاثیر مدیریت ریسک بر روابط انسانی ریسك پذیری مدیران در مدارس بررسی تاثیر مدیریت ریسک بر روابط انسانی از نگاه معلمین تهرانی دانلود پایان نامه…

  • دانلود پاورپوینت گرما و بهینه سازی مصرف انرژی فصل دهم علوم تجربی پایه هفتم

    دانلود پاورپوینت گرما و بهینه سازی مصرف انرژی فصل دهم علوم تجربی پایه هفتم دانلود پاورپوینت گرما و بهینه سازی مصرف انرژی فصل دهم علوم تجربی پایه هفتم پاورپوینت گرما و بهینه سازی مصرف انرژی علوم تجربی پایه هفتم دانلود…

  • مقاله كارشناسی الكترونیك با عنوان دوربین های مدار بسته

    مقاله كارشناسی الكترونیك با عنوان دوربین های مدار بسته دوربین cctv بینایی ماشین ماشین بینایی میکرو کنترلر 8051 تصویر برداری دیجیتالی دوربین های مدار بسته دانلود مقاله دوربین های مدار بسته دانلود مقالات كارشناسی الكترونیك دانلود مقالات كارشناسی مهندسی الكترونیك…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق معیارهای ارزیابی عملکرد اقتصادی 30 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق معیارهای ارزیابی عملکرد اقتصادی 30 صفحه کلمات کلیدی : مبانی نظری معیارهای ارزیابی عملکرد اقتصادی ادبیات و مبانی نظری معیارهای ارزیابی عملکرد اقتصادی پیشینه تحقیق معیارهای ارزیابی عملکرد اقتصادی دانلود پیشینه تحقیق معیارهای ارزیابی عملکرد…

  • پاورپوینت کار درمانی

    پاورپوینت کار درمانی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کار درمانی جهت رشته ی پزشکی در قالب 35 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       کار درمانگرها به مردم کمک…

  • پاورپوینت آموزش درس 11 مطالعات اجتماعی پنجم ابتدایی مبحث همسایگان ایران

    پاورپوینت آموزش درس 11 مطالعات اجتماعی پنجم ابتدایی مبحث همسایگان ایران رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزش مطالعات پنجم ابتدایی مبحث همسایگان ایران در قالب 15 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش…

  • پاورپوینت بررسی سیستم های سوپر پنل

    پاورپوینت بررسی سیستم های سوپر پنل پاورپوینت بررسی سیستم های سوپر پنل بررسی سیستم های سوپر پنل تحقیق بررسی سیستم های سوپر پنل مقاله بررسی سیستم های سوپر پنل سوپر پنل چیست؟ دیوار باربر پنل سقفی مزایای پنل سقفی نحوه…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق هوش سازمانی و مولفه های آن 76 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق هوش سازمانی و مولفه های آن 76 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه مولفه های هوش سازمانی مبانی نظری مولفه های هوش سازمانی پیشینه تحقیق مولفه های هوش سازمانی پیشینه داخلی مولفه های هوش…

  • پاورپوینت کتاب آمار در علوم اجتماعی از مهدی صفاری

    پاورپوینت کتاب آمار در علوم اجتماعی از مهدی صفاری پاورپوینت کتاب آمار در علوم اجتماعی صفاری پاورپوینت کتاب آمار در علوم اجتماعی پیام نور پاورپوینت جزوه آمار در علوم اجتماعی پاورپوینت کاربرد آمار در علوم اجتماعی رفتن به سايت اصلي…

  • ارزیابی مقاصد گزارشهای مالی با اصول اسلامی

    ارزیابی مقاصد گزارشهای مالی با اصول اسلامی صورتهای مالی گزارشگری مالی نظام اقتصادی اسلام گزارشگری مالی با مبنای اسلامی دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته حسابداری ارزیابی مقاصد گزارشهای مالی با اصول اسلامی رفتن به سایت اصلی دانلود پایان نامه…

  • دانلود پاورپوینت کتاب معماری کامپیوتر از پورمحقق

    دانلود پاورپوینت کتاب معماری کامپیوتر از پورمحقق پاورپوینت کتاب معماری کامپیوتر از پورمحقق پاورپوینت کتاب معماری کامپیوتر موریس مانو پاورپوینت معماری کامپیوتر چیست پاورپوینت کتاب معماری کامپیوتر پیشرفته رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت کتاب معماری کامپیوتر از پورمحقق جهت…

  • پاورپوینت استفاده از آنالوگ در آموزش شیمی

    پاورپوینت استفاده از آنالوگ در آموزش شیمی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت استفاده از آنالوگ در آموزش شیمی جهت رشته ی شیمی در قالب 26 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش…